KENNISMAKEN


Op zoek
U bent op zoek naar een basisschool voor uw kind(eren). Mogelijk gaat uw kind voor het eerst naar school of bent u zich aan het oriënteren voor de overstap naar een andere basisschool. Een keuze waar u goed over na wilt denken en die u weloverwogen wilt maken.  U gaat tenslotte voor (minimaal) acht jaar een verbinding aan met school.
Onze website geeft al een eerste indruk van Coninxhof. Tijdens een gesprek vertellen wij graag meer over onze school. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt en een goed beeld krijgt van onze school. 

Op bezoek
Wilt u persoonlijk kennis komen maken met onze school? Dan bent u van harte welkom om, samen met uw kind(eren), langs te komen op Coninxhof. 

U kunt hiervoor een afspraak maken met de locatieleider. Zij beantwoordt uw vragen en leidt u rond door de school. Als het mogelijk is, plannen we graag een rondleiding onder schooltijd. Zo kunt u de leerkrachten en leerlingen aan het werk zien en krijgt u een goede indruk van de sfeer op onze school. 

Onze locatieleider, Daniëlle Wijnen, is bereikbaar via 0478-569233 of d.wijnen@spovenray.nl . U kunt ook onderstaand formulier invullen. 
 

Kennismaking Coninxhof

Wij vragen om een telefoonnummer zodat we met u contact kunnen opnemen wanneer een afspraak onverhoopt niet door kan gaan. 
* Verplichte velden
 

Ik wil mijn kind graag aanmelden.