Nieuwsbericht (week 42)

21-10-2021
Nieuwe versie beslisboom
In de boekenkast op ouderportaal staat een nieuwe versie van de beslisboom met maatregelen rondom Corona.

Onze leerlingmediatoren
Vanaf de start van het schooljaar waren de kinderen van groep 7 en 8 druk bezig met de mediator cursus. De mediatoren hebben inmiddels hun diploma in ontvangst mogen nemen én zij mogen zich nu officieel 'leerlingmediator' noemen! Wat zijn wij trots op jullie! De mediators helpen de kinderen in de klas en op het schoolplein hoe ze samen een conflict goed kunnen oplossen.

foto.PNG

Voorleeswedstrijd
Vorige week donderdag was de voorleeswedstrijd. De voorleeskampioenen van groep 3 t/m 8 hebben tegen elkaar gestreden en daaruit is één winnaar gekomen: Sjors uit groep 8. Super goed gedaan! Sjors zal namens Coninxhof meedoen met de vervolgronde van de nationale voorleeswedstrijd. Wij wensen haar heel veel succes!

Startgesprekken groep 1 t/m 3 
Op donderdag 4 november krijgen de kinderen van de groepen 1 t/m 3 de rapportklapper mee naar huis met daarin het gespreksverslag van het startgesprek. Wij willen u vragen om het gespreksverslag te ondertekenen (kind en ouder/verzorger) en uiterlijk vrijdag 12 november mee terug te brengen. Hartelijk dank hiervoor!

auto.PNG

De auto metafoor - tips voor thuis

Komende weken zullen we steeds één van de onderdelen van de auto metafoor in de nieuwsbrief zetten met daarbij tips voor thuis. Zo weten jullie als ouders ook waar we op school mee bezig zijn en kunnen jullie er thuis nog eens op terugkomen. Deze eerste keer brengen we graag de APK keuring onder de aandacht.

apk.PNG

Vakantieactiviteit IVN Geijsteren-Venray: bomen en hun geheimen
IVN Geijsteren-Venray organiseert in de herfstvakantie een leuke activiteit voor kinderen van 6 tot 12 jaar op het St Servaas terrein (Vincent van Gogh terrein). Datum: dinsdag 26 oktober 2021, tijdstip: van 10.00 tot 12.00 uur, start: op de parkeerplaats links van de hoofdingang aan de Stationsweg 48, 5803 AC Venray. In de bijlage leest u alles over deze activiteit.

 
DE HERFSTVAKANTIE STAAT VOOR DE DEUR EN DE EERSTE PERIODE VAN DIT SCHOOLJAAR ZIT ER AL WEER OP!! WE WENSEN IEDEREEN EEN HEEL FIJNE HERFSTVAKANTIE TOE. GENIET ERVAN!

Knipsel.PNG