Nieuwsbericht (week 2)

09-01-2020
                                                                                                        nieuwjaar.PNG

Koppeling schoolagenda

Het is mogelijk om de schoolagenda van ouderportaal te koppelen aan uw eigen privé agenda op uw mobiele telefoon mocht u dit prettig vinden. 
Via ouders.basisonline.nl kunt u naar de module 'Kalender' gaan en u daar op abonneren.
Volledige instructies treft u hieronder aan. 

image.png

ANWB Streetwise
Op 10 januari a.s. is er van 08.30 - 12.00 uur een spannend verkeersprogramma op school voor alle groepen, zie bijlage. Voor de leerlingen van groep 7/8 komt de fietsvaardigheid aan bod en zij dienen dus met de fiets naar school te komen.
Het is nog onduidelijk of de gymlessen die morgen doorgaan. Daarom vragen we u de kinderen zoals gebruikelijk op vrijdag de gymkleren mee te geven.

verkeer.PNG

De voorbereidingen voor carnaval zijn opgestart
Voor de voorbereiding rondom carnaval zijn wij op zoek naar de volgende spullen: grotere dozen (geschikt om op het hoofd te plaatsen), knopen, flessendoppen, wikkels waar garen en lint op heeft gezeten, aluminiumfolie, zilveren spuitbussen, afvoerbuizen voor de afzuigkap, e.d. Graag inleveren bij juf Yvette.
Werkgroep carnaval

Opgeven voor de Vlakwatercross kan nog!
De leerlingen kunnen nog opgegeven worden voor de Vlakwatercross van 25 januari a.s. De info sluiten we nog een keer bij.

Kiendermök - carnavalsvoorstelling Piëlhaas
De vastelaovend staat weer voor deur en daarmee ook een nieuwe Kiendermök! Een super vette carnavalsvoorstelling vóór en dóór kinderen van groep 3 t/m 8 van alle basisscholen in Venray. In de bijlagen wordt u hierover geïnformeerd.

carnaval.PNG