Nieuwsbericht (week 19)

09-05-2019
Afwezigheid Daniëlle Wijnen
In maart hebben wij u al laten weten dat Daniëlle Wijnen (locatieleider) i.v.m. ernstige rugklachten een langere tijd in de ziektewet zit. Nu is duidelijk geworden dat zij maandag geopereerd wordt aan een hernia. Na de operatie volgt een periode van rust en herstel, die mogelijk tot aan de zomervakantie duurt. Dit houdt in dat Daniëlle ook de komende weken niet op school aanwezig is. Wel is zij per mail te bereiken. Indien er vragen of opmerkingen zijn, kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met de directeur Dionne Donlou (d.donlou@spovenray.nl). Zij is de hele week bereikbaar. 
Tijdens de afwezigheid van Daniëlle zullen er een aantal collega's extra werken om zo taken, aanwezigheid en zichtbaarheid over te kunnen nemen. 
Aangezien Dionne directeur is van 3 scholen is het niet mogelijk om alle dagen op Coninxhof aanwezig te zijn. We hopen op uw begrip in deze situatie. 

Feestweek
Wij sluiten de brief over de feestweek nogmaals bij. We zijn nog op zoek naar ouders die ons op de grote feestdag kunnen helpen. Als u tijd hebt om ons te ondersteunen, laat het dan s.v.p. weten. Alvast hartelijk dank!
50 jaar.PNG

Kindervakantiewerk Venray van 8 t/m 12 juli 2019
De leerlingen hebben de flyer inmiddels mee naar huis gekregen. Aanmelden en info vindt u op www.kvw-venray.nl

Sportactie studenten Raayland College voor Kika
4 leerlingen van het VWO3 aan het Raayland College willen graag een sportactie voor KiKa organiseren. Hierbij zouden ze graag basisschoolleerlingen van groep 6, 7 en 8 uit willen nodigen! De sportactie zal plaatsvinden op woensdag 12 juni bij sv Venray in de middag.
Het spelprogramma bestaat uit verschillende sporten en spellen, waarbij de teams (van 6 tot 8 deelnemers) punten krijgen door te winnen.
Ook is er een prijs voor het team dat het meeste sponsorgeld, buiten de inschrijfkosten om, heeft opgehaald. De inschrijfkosten zullen per deelnemer 3 euro bedragen. Voor verdere informatie kunt u kijken op onze website: www.sportactie-verbreden-nl.webnode.nl

sport.PNG